Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Ikkunateippaukset

Näyttävä ikkunateippaus vahvistaa yrityksesi brändiä. Ikkunateippaukset ovat kustannustehokkaita mainospintoja ilman kiinteitä ilmoituskustannuksia ja houkuttelevat asiakkaita puoleensa. Laadukkaasti suunniteltu ja toteutettu toimitilan tai julkisivun ikkunateippaus tuo yrityksesi tarinasi todeksi ja saa viihtymään.

Suunnittelemme niin pienet kuin suuretkin teippaukset ammattimaisesti. Ikkunateippauksia suunniteltaessa huomiodaan, että tulevatko nämä sisä- vai ulkokäyttöö. Ulkotiloissa käytettävän materiaalit ovat säänkestäviä. Materiaalit valitaan aina käytettävän kohteen mukaisesti ja asiakkaan tarpeen sekä toiveiden mukaisesti.

ikkunateippaus-lapua-etelä-pohjanmaa-mainostoimisto-pasi-tuomaala

Ikkunan teippaussuunnitelmasta toteutetaan valokuvamallinnos, siitä miltä lopputulos tulee näyttämään. Kaikkien ollessa tyytyväisiä, ikkunateippausmateriaalit valmistellaan tuotantoa varten valmiiksi asennusta varten. Yhteistyökumppanimme ammattilaiset toteuttavat sisä- ja ulkotiloihin sekä lyhytaikaisia kampanjatyylisiä ikkunateippauksia että pitempiaikaisesti kestäviä ikkunateippauksia ja näyteikkunan mainosteippauksia. Oikeat materiaalit valitaan tarpeidesi mukaisesti kokemuksella. Ikkunateippauksia toteutetaan Lapualla etelä-pohjanmaalla. Kauttamme saatte myös muut mainosteippaukset, kuten autoteippaukset, valomainokset ja julkisivuteippaukset sekä perinteiset tarrat sisä- ja ulkokäyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille graafisen suunnittelun tarpeistasi. Autamme mielellämme luomaan juuri teidän tarpeisiinne sopivia visuaalisia ratkaisuja kiinteällä kuukausihinnalla. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.

Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.