Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Kotisivut yritykselle

Oletko aikeissa perustaa uudet kotisivut tai onko vanhat kotisivut uudistamisen tarpeessa? Meillä on kokemusta useamman asiakkaan verkkosivujen toteuttamisesta. Toteutamme visuaalisesti näyttäviä ja räätälöityjä WordPress -verkkosivustoja.

Suunnittelutyö toteutetaan yhteistyössä sinun kanssasi, nykyiset ja tulevaisuuden tarpeesi huomioiden. Verkkosivustosi voi olla suppeampi käyntikortti -tyyppinen tai laajempi verkkosivusto yrityksesi palveluiden, tuotteidesi ja toiminnan esittelyyn, joka ratkaisee asiakkaasi ongelman.

Kotisivujen suunnittelu lähtee aina ensin kohderyhmäsi kartoittamisella. Alkuun täytyy tietää kenelle sivustoa ollaan suuntaamassa. Mitä he haluavat? Miten ja miksi asiakaasi saapuvat sivustollesi? Mitä tavoitteita kotisivuillesi asetetaan ja mitä toimenpiteitä halutaan sivustolta mitata? Kun nämä ovat selvillä voidaan sivustoa, sisältöä ja ulkoasua alkaa rakentamaan näiden tavoitteiden ympärille yrityksen visuaalista ilmettä soveltaen.

Kotisivut pienille ja keskisuurille yrityksille

Kotisivumme sopivat erityisesti yrityksille, jotka ovat valmiita sijoittamaan tulevaisuuteen, kotisivujen kehityksen ja ylläpidon muodossa. Investointi tuottaa itsensä takaisin mm. asiakasmäärän, myynnin ja liikevaihdon kasvun myötä sekä parantuneena työnantajakuvana.

Toteutamme WordPress -verkkosivut aina maailman suosituimman julkaisujärjestelmän päälle. Tämän käyttöön ei aikaisempaa kokemusta vaadita, vaan WordPressin kanssa pääseet alkuun helposti. Sivuston jatkokehitys on kustannustehokasta ja ominaisuuksia voidaan kasvattaa helposti tarpeen kasvaessa. Etsitään yhdessä keinot ja ratkaisut, joilla tavoitteisiin päästään. Näiden edistystä voidaan seurata asetetuilla mittareilla.

Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.