Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Aluekartat ja pihakartat sekä opaskartat

Mainostoimisto Pasi Tuomaala tarjoaa räätälöidyn ja vaivattoman suunnittelu- ja toteutuspalvelun, jossa aluekartat ja pihakartat ja muut kartat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella.

Luodaan yhdessä sopivat ratkaisut alueenne opastukseen. Aluekartat ja pihakartat toteutetaan aina tarpeenne huomioiden. Halutessasi kyltit ja opasteet voidaan asentaa myös suoraan paikalleen yhteistyökumppaniemme toimesta. Käyttötarpeestanne riippuen aluekartat ja pihakartat voidaan toteuttaa digitaalisessa muodossa pdf- ja/tai kuvatiedostona verkossa jaettavaksi verkkoon eri kanaviin tai tulostaa nelivärinä paperille sekä tarrana kiinnitettäviksi eri pintoihin.

Ulkokäyttöön soveltuvat aluekartat ja pihakartat valmistetaan säänkestävästä alumiinista tai muovista. Tällöin pienimmät kartat voidaan kiinnittää esimerkiksi kiinteistön seinään ja suuremmat pihaan maahan liikennemerkkitolpien varaan.

kartta, aluekartat, pihakartat, lapua-etelä-pohjanmaa-mainostoimisto-pasi-tuomaala

Räätälöidyt aluekartta ja pihakartta -palvelut saatavilla asennuksen kanssa

  • Aluekartat ovat paikkakylttejä, joissa on usein karttoja tai muuta tärkeää tietoa alueesta. Esim. kiinteistönvälitystoimisto voi asentaa ne tai ne voidaan tarjota työmaalla ihmisten vietäväksi mukaan.
  • Pihakartat ovat myös tilapäisiä kylttejä, jotka voidaan kiinnittää rakennuksen ulkopuolelle esimerkiksi silloin, kun siellä pidetään avoimia ovia.
  • Työmaataulu tai opastetaulu ovat tilapäisiä kylttejä, jotka asennetaan yleensä rakennustyömaan läheisyyteen. Työmaataulu tai opastetaulu vastaa usein kysymyksiin, mitä tehdään, kuka vastaa ja koska työmaa valmistuu. Tämän lisäksi voi antaa tietoa mm. muuttuneista liikennejärjestelyistä.
  • Huomioitavaa, että opasteiden, taulun tai julisteen kokoon ja sijoituspaikkaan vaikuttaa paljon se, millä vauhdilla tämä ohitetaan ja miltä etäisyydeltä informaatio tulee olla luettavissa.
kartta, aluekartat, pihakartat, lapua-etelä-pohjanmaa-mainsoitoimisto-pasi-tuomaala

Karttojen tilaaminen ja valmistus

Näin työ etenee:

01. Yhteydenoton jälkeen. Aluekartan tai pihakartan suunnittelu ja työmäärän arviointi lähtee liikkeelle vektorimuotoisen asemapiirustuksen pohjalta sekä alustavan briiffin pohjalta, jonka voi lähettää sähköpostilla tai pilvipalvelun kautta linkkinä, jos tiedostokoko on suuri.

02. Aluekartan tai pihakartan suunnittelu toteutetaan yleensä vektorimuotoisena, jolloin tämän hyödyntäminen eri käyttötarkoituksissa helpottuu.

03. Valmis kartta voidaan toimittaa digitaalisessa muodossa (pdf ja png-muodossa) tai painokelpoisena pdf-tiedostona

04. Mikäli kartta painatetaan luovutetaan painotiedosto(t) yhteistyökumppanille, jotka hoitavat kartan painatuksen sekä tarvittaessa asennuksen paikoilleen. Alue- ja pihakarttoihin liittyvät opasteiden ja/tai kylttien painatustyöt toteutetaan Lapualla etelä-pohjanmaalla.

05. Alue- ja pihakartta valmiina käyttöön. Kauttamme saatte myös muut mainosteippaukset, kuten ikkunateippaukset, ja julkisivuteippaukset sekä perinteiset tarrat sisä- ja ulkokäyttöön.

 

Nostetaan alueen opastus uudelle tasolle alue- ja pihakarttojen avulla, ota yhteyttä

Suunnitellaan yhdessä aluettasi tukeva strategia, jolla alueen opastus nostetaan uudelle tasolle alue- ja pihakarttojen avulla. Ota yhteyttä. Katsotaan sitten yhdessä, miten voi olla avuksi.

Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.