Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Kuvake- ja ikonisuunnittelua

Mainostoimisto Pasi Tuomaala tarjoaa räätälöidyn ja vaivattoman suunnittelu- ja toteutuspalvelun ikoneille, kuvakkeille ja piktogrammeille. Ikonin ja kuvakekirjaston suunnittelun pohjalla toimii aina yrityksen brändi-identiteetti ja visuaalinen ilme. Mikäli kyseessä on täysin uusi yritys ja yritysilme vielä puuttuu kokonaan, kannattaa yritysilmeen suunnittelutyö aloittaa ensin tästä.

 

Ikonit eivät ole enää vain pieni osa tuotteen, palvelun, sovelluksen ja verkkosivuston käyttöliittymää, vaan olennainen osa sitä. Käyttäjät oppivat nopeasti navigoimaan useissa sovelluksissa, verkkosivustoilla ja ohjelmissa ikonien avulla. ikonien suunnittelu pelkistyy minimalistiseen kuvaan, jolla voidaan luoda ainutlaatuinen tyyli. ikonit ovat myös ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät, kun he tutustuvat sovellukseesi tai verkkosivustoosi.

Mikäli haluat varmistua siitä, että käyttäjät pystyvät käyttämään käyttöliittymää helposti, sinun on varmistettava, että olet valinnut heille parhaat ikonit ja metaforat näiden kuvaamiseen. Tarvitsetpa yhden tai useamman ikonin tai kokonaisen ikonikirjaston, niin autamme sinua näiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Luodaan yhdessä brändiänne tukevat ratkaisut.

ikoni, kuvake, piktogrammi, suunnittelu, lapua, etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Pasi Tuomaala

Hyvillä ikoneilla ja kuvakkeilla voit tehdä brändistäsi mieleenpainuvamman.

ikoneita voidaan käyttää monin eri tavoin: verkkosivustollasi, sähköpostin allekirjoitusrivillä, blogikirjoitusten tai sosiaalisen median julkaisujen yhteydessä, tuotteissa, toimistosi sisustuksessa ja mainonnassa. Jos haluat, että ihmiset muistavat brändisi, sinun kannattaa ehdottomasti käyttää ikoneita.

ikoneiden on oltava yksinkertaisia ja helposti muistettavia sekä helppokäyttöisiä. Kun asiakkaidesi on helppo klikata ikonia, heidän on myös helpompi käyttää sovellustasi tai verkkosivustoasi. Tärkeintä on, että kun he näkevät ikonin, he tietävät tarkalleen, mitä se tarkoittaa ja minne se johdattaa heidät.

ikoni, kuvake, piktogrammi, suunnittelu, lapua, etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Pasi Tuomaala

Ikonien ja kuvakkeiden suunnittelu - yhdessä asiakkaan kanssa

Ikonit ja kuvakkeet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ne luodaan joustavasti ja modulaarisesti. Kirjastoa voidaan täydentää uusilla ikoneilla milloin tahansa. Näin ikonikirjasto on aina ajan tasalla ja palvelee tarpeitasi ajankuluessa. Voimme suunnitella ikonit täysin tyhjästä ja auttaa sinua luomaan hyvän ikonikirjaston, joka perustuu sinun mieltymyksiisi ja kokemukseemme. Tai voimme ottaa olemassa olevat ikonit ja suunnitella ne uudelleen niin, että ne ovat nykyisen brändi-identiteetin ja graafisen ohjeiston mukaisia.

ikoni, kuvake, piktogrammi, suunnittelu, lapua, etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Pasi Tuomaala

Toteutamme ikoni- ja kuvakekirjaston vektorimuodossa ja bittikarttamuodossa png-tiedostoina digitaaliseen käyttöön. Autamme sinua valitsemaan oikean ikonityylin projektiisi ja ehdotamme myös parasta tapaa laatia suunnittelumäärittelyt niin, että ikonit ja/tai kuvakkeesi näyttävät hyvältä kaikissa kokoluokissa, pienistä 16×16-kokoisista valikoissa käytettäviin suuriin 512×512-kokoisiin sovelluksissa käytettäviin ikoniin.

Ota yhteyttä ja tehdään brändistäsi mieleenpainuvampi kuvakkeiden avulla.

Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.