Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Someassari – Sosiaalisen median ylläpito ja sisällöntuotanto hallintaan

Monet brändit eivät huolehdi sosiaalisen median ylläpidosta kunnolla, vaikka sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti uudessa markkinointimaailmassa. Asiakkaat odottavat brändien lasnäoloa ja vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa, niin asiakaspalvelun kuin sisällöntuotannonkin kannalta.

Monet yritykset ovat jo ymmärtäneet avata tilejä sosiaalisen median kanavissa, mutta se ei yksin auta paljoa. Sosiaalisen median ylläpito on erityisen tärkeää asiakkaiden sitouttamisessa. Yritysten on julkaistava säännöllisesti ja annettava jotain vastineeksi saamastaan huomiosta. Jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty, on tärkeää olla systemaattinen. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan keskustella asiakkaiden kanssa sosiaalisessa mediassa. Tällä tavalla voit kuunnella heitä, vastata heidän palautteeseensa ja viesteihinsä ja selvittää, mistä he pitävät ja mistä eivät.

Someassari - Sosiaalisen median ylläpito ja sisällöntuotanto hallintaan

Someassarin avulla somen ylläpito hallintaan

Someassaripalvelut on suunniteltu tarjoamaan yrityksellesi tarvitsemaasi apua somekanavien ylläpitoon liittyen. Someassarimme auttaa yritystäsi tuottamaan brändin mukaista sisältöä, menestymään sosiaalisessa mediassa ja kasvattaen läsnäoloanne sosiaalisessa mediassa tarjoamalla räätälöityjä sosiaalisen median hallintapalveluita yrityksesi tarpeenne mukaisesti.

Someassaripalvelut eivät rajoitu ainoastaan sosiaalisen median ylläpitoon vaan tarjoaa palveluita myös maksulliseen somemarkkinointiin (Facebook + Instagram) ja sisällöntuotantoa suomeksi sekä tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi. Näin voit itse vapauttaa aikaasi tärkeämpiin asioihin, kuten yrityksen kehittämiseen, myyntiin ja perheellesi sekä harrastuksillesi.

Someassarimme manageroi pääasiassa Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter -somekanavien parissa. Tarvittaessa tukea saa myös TikTokin ja Youtuben kanavien kanssa.

Someassarin hinta?

Someassaripaketit räätälöidään aina yrityksesi tarpeidesi mukaisesti ja lopullinen hinta muodostuu lopulta näiden pohjalta. Somekanavien ylläpitoon voi sisältyä mm:

 • Sisältöstrategian suunnittelu
 • Somekanavien auditointi ja profiilien optimointi
 • Sisältökalenterin suunnittelu
 • Postauksien julkaisu + tarinoiden julkaisu Facebookissa ja Instagramissa
 • Avainsanojen ja hashtagien suunnittelu
 • Postauksien tekstien kirjoittaminen
 • Kuvien ja lyhyiden videoiden editointi (esim. Reelsit)
 • Graafiset elementit Canvalla (esim. tekstiä sisältävät kuvapostaukset tms.)
 • Viikottainen vuorovaikutusaika somessa
 • Tarvittaessa kommentteihin ja yksityisviesteihin vastaaminen
 • Statistiikan seuranta ja kuukaisittainen raportointi, sekä mahdollisten muutoksien tekeminen
 • Maksullinen somemarkkinointi mainonnan tuottaminen ja managerointi
 • Kuva- ja videopankin tuottaminen onnistuu koko Suomen alueelle yhteistyökumppanien kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous someassaripaketin kokonaisuudesta yrityksellesi ja räätälöidään teidän yritykselle sopiva paketti somekanavien ylläpitoon. Palvelu toteutetaan yhteistyökumppanin toimesta.
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.