Mainostoimisto Pasi Tuomaala Oy - Graafikko & kuvittaja - Lapua, etelä-pohjanmaa

Happowan yritysilmeen uudistus

Asiakas

Happowa Oy

Mitä teimme?

Brändityö
Yritysilme
Graafiset elementit
Logo
Henkilö- ja tuotevalokuvaus
Visuaalinen ilme
Havainnekuvat
Käyntikortit
Esite
Ikonit
Tuoteteippaukset
Messumateriaalit

Happowa Oy – Paremman sadon puolesta. Happowa on erikoistunut rehun säilöntä-, nestepeittaus- ja nestelannoitusratkaisuihin. Yritys valmistaa tuotteitaan Ylihärmässä ja  Kauhavalla. He tarjoavat kattavan valikoiman hapottimia eri korjuukoneisiin, kuten paalaimiin, noukinvaunuihin ja silppureihin, sekä säiliöitä, suuttimia ja tarvikkeita. Happowan tuotteet on suunniteltu parantamaan sadon laatua ja määrää, ja he tarjoavat myös leasing-sopimuksia, asennuspalveluita sekä huoltoa. Happowa panostaa toiminnassaan jatkuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen sekä joustavaan ja asiantuntevaan palveluun. Satokauden aikana He tarjoavat asiakaspalvelua ympäri vuorokauden.

"Olimme enemmän kuin tyytyväisiä yritysilmeen uudistukseen. Yhteistyö Pasin kanssa oli alusta asti sujuvaa, ja työn jälki puhuu puolestaan. Suunnitteluprosessi oli selkeä, ja Pasi ymmärsi hyvin alkuun epämääräisetkin toiveemme. Näin rautaisen ammattilaisen kanssa on ilo tehdä yhteistyötä!"

Happowan yritysilmeen uudistus

Lähtötilanne: Happowa hakee kasvua

Happowa tarvitsi uudistaa yritysilmeensä ja otti yhteyttä meihin tämän tarpeen tiimoilta. Kävimme yhdessä lävitse kaikki uudistuksen kannalta oleelliset seikat ja aikaisemmat materiaalit lävitse. Brändikartan avulla saatiin yhteinen ymmärrys Happowan arvoista, visiosta ja missiosta, jotta uudistettava brändi välittää haluttua viestiä kohderyhmälleen. Visuaalisten elementtien, kuten logon, väripaletin ja typografian tulee heijastaa samaa linjaa ja yrityksen persoonallisuutta ja erottua toimivista kilpailijoista. Viestintä myös haluttiin omalta osaltaan on yhtenäiseksi kaikissa kanavissa ja kohdennettuksi jotta tämä tukee brändin tavoitteita. Näiden kaikkien tekijöiden pohjalta muodostuivat raamit uudistuksen suunnittelulle ja toteutukselle.

Uusi brändi luotiin tilaajaa kuullen

Mainostoimisto Pasi Tuomaala auttoi Happowaa luomaan uuden yritysilmeen, innostavan ja erottuvan brändin ja visuaalisen ilmeen. Uudistettu brändi on ymmärrettävä, aito ja erottuva, ja se heijastaa yrityksen arvoja ja tavoitteita sekä yhdistyy myytäviin tuotteisiin. Lopputulos auttaa Happowaa saavuttamaan paremman markkina-aseman ja kasvua niin Suomessa kuin ulkomailla. Toimitusjohtaja Johannes Holkkola oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja lopputulokseen, kiittäen erityisesti sujuvaa prosessia ja ammattitaitoista toteutusta.

Seuraava projekti

TULOSSA: Lakia-Jukola 2024 -tapahtuman visuaalinen ilme

Pasi Tuomaala - graphic designer & Illustrator / graafinen suunnittelija & kuvittaja , Lapua , etelä-pohjanmaa, Mainostoimisto Lapualta

Rajattomasti graafista suunnittelua kiinteään kuukausihintaan

Premium-tason suunnittelupalveluja heille, jotka haluavat päästä eroon graafisen suunnittelun pullonkauloista ja saada työt nopeammin kuntoon ilman perinteisten toimistojen kankeutta ja viiveitä. Ei sopimuksia, ei yllätyksiä tai sitoutumispakkoa. Laita tauolle tai peruuta tilaus milloin tahansa.